diumenge, 27 de desembre del 2009

TÒPICS


1.- UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES: Aquesta és una frase molt coneguda, potser temps enrere si que les imatges eren 100% fiables, però el món de la informàtica ha evolucionat molt i les imatges poden ser manipulades. És cert que amb la imatge representem coses inexplicables amb paraules, però hem d’anar amb mil ulls.

2.-DAVANT LA TV EL RECEPTOR ÉS PASSIU: Es té la idea de què qui veu la TV està assegut al sofà de casa sense fer una mirada crítica, acceptant tot allò que li diu aquell transmissor. Podríem dir que la TV és capaç de despertar algunes emocions que poden desencadenar a realitzar algunes accions, com per exemple: plorar, manifestar-te, comprar, etc.

3.- LA VIOLÈNCIA A LA TELEVISIÓ, GENERA VIOLÈNCIA: És fàcil que algú amb poca personalitat o bé, amb algun desequilibri psicològic, agafi el que veu a la TV i l’adopti per a la seva vida real. El món de la petita i de la gran pantalla és molt poderós i qualsevol pot trobar el seu ídol gràcies als seus infinits continguts. La televisió té el gran poder de fer canviar conductes a la gent.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada