dimecres, 16 de desembre del 2009

Cibernàrium - BLOCS I EDUCACIÓ

El passat 16 de Novembre vam assistir a una xerrada que va fer la senyora Anna Pérez sobre els blocs i la tecnologia en l’educació. Tots els temes educacionals que va tractar, els va relacionar amb el món dels bloggers.
També va fer referència a la web 2.0, de la que va dir que és l´eina mitjançant la qual Internet és multimèdia i audiovisual. Aquest nou sistema facilita l´interacció d´Internet. El que escrivim a les webs, o en els nostres blocs, no és per tant una cosa privada, si no que tot el món que disposi dels mitjans necessaris, podrà veure el que publiquem. Escrivim per a ser llegits, i la RSS és la que facilita l´interactivitat abans mencionada, ja que és l´eina que ens dóna informació del que publiquen altres persones dins la xarxa.
L´Anna Pérez també va tractar el paper dels mestres, es va mostrar crítica amb algunes de les prohibicions que els nens pateixen. Ella deia que amb aquestes prohibicions limitem el coneixement dels nens i provoquem per tant, un retard a l´hora de que els infants entrin en contacte amb un món que és el futur.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada