dissabte, 17 d’octubre del 2009

Descripcions

L’altre dia a classe de COED vam treballar la descripció, l’ Imma que és la nostra profe ens va voler explicar els diferents tipus de descripció que hi ha amb diverses cançons, en què unes descrivien un estat d’ànim, un personatge o simplement situacions. Les cançons, tot s’ha de dir, no hem van agradar massa, no eren del meu estil, però estaven ben trobades segons la finalitat que tenien.

També a la mateixa classe se’ns va presentar la forma de fer poesia que tenia en Joan Brossa, una poesia visual. La foto de la dreta és un exemple d´aquesta poesia.

Poc després, per acabar la classe vam comentar uns poemes, en què un en especial gairebé va fer que acabéssim tots plorant allà a la classe abrasats, l´Imma es va emocionar molt, i també va saber transmetre’ns aquelles emocions que ella sentia, el poema va ser: Impacte a Guernica d´en Josep Palau i Fabra.

Per acabar vam parlar del Xesco Boix, que personalment hem va semblar un home entrenyable, d´aquelles persones que realment estimen als nens i aconsegueix treure’ls sempre el millor somriure.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada